Ništa bez mišolovke

Sve u cilju da bismo izbegli svakakve ponude trgovaca koji nam nude, tako reći podvaljuju uz ubeđenje to je to, par dana upotrebe i mirni ste , zatim uz to ste sigurni da vam se više nikad neće pojaviti niti vratiti miševi.

Sve su to priče veštih prevaranata koji neistine bez treptaja izgovaraju i uz hipnotičko ubedjivanje varaju naivne ljude bez izuzetka uključujući i mene.

Pokušaji su razni odnosno promašaji sa kojima se susreću ljudi, probaju sve i svašta, čak daju poverenje industrijskim ultrazvučnim proizvodima u koje se totalno razočaraju, pa do čudnih hemijskih preparata o kojima pri upotrebi ne vode računa o posledicama da ce miš tu hemikaliju rasprostreti na druga mesta pa i na našu hranu. Moramo biti obazrivi jer je naše zdravlje u prvom planu.

Nadam se da će sa mojim savetom ,ako već niste upoznati sa spravom, vaša potraga za kvalitetnom mišolovkom biti završena i da ćete ovu spravu prihvatiti i upotrebljivati je u bliskoj i daljoj budućnosti.

mišolovka 2

Kod mene se u domaćinstvu koristi već dug niz godina praktično generacijski se koristi mišolovka sa slike u čiju delotvornost se možete uveriti na linku. Bez fizičkog kontakta sa njom, samo je potrebno zamisliti kako funkcioniše i ne dugo zatim, počinje da se u vama radja kreativnost i želja kako i gde nabaviti delove da je što pre vaše vešte ruke naprave i puste u rad.
mišolovka

Lov na miševe budi u nama jedan vid ushićenja, sa kojim od trenutka postavljanja po više puta proveravamo kako se borba protiv miševa odvija uz variranje razočarenja i nade da će se miš uloviti, pa do trenutka kada se prvi miš uhvati obuzima nas osećaj dobitka sedmice na loto-u

Mišolovka se nategne i učvrsti kocem, uspe se hrana u maloj dozi, obično je samo malo brašna na vrh noža dovoljno i spremna je za upotrebu.

Suštinski, nema boljeg načina za hvatanje glodara od mišolovke.

Autor: Nikola Japundžić

0 thoughts on “Ništa bez mišolovke

  1. Postovanje Nikola. Svaka Vasa rec je na mestu……Imao sam istu takvu…i ne mogu objasniti koliko je ona delotvorna…lepak….klasicna misolovka…otrovi…samo su smesne igre naspram ove ekoloske a po meni i humane misolovke jer ubija u trenutku.Secam se kada sam je prvi put kupio na pijaci..cela porodica mi se smejala….jer nije u njoj videla nista ostro ili otrovno sto bi misu doslo glave…..ali samo par minuta nakon postavljanja mis se ulovio(a lovili smo ga do tada bar 3-4 meseca,dovoljno je bilo samo da u toj prostoriji ne bude ljudi kako bi on izasao..a kada je izasao…bilo je gotovo…. Toliko sam hvalio ovu misolovku da sam je svima pozajmljivao…ne sebicno davao i sada sam bez iste i ostao……Nemam je gde kupitii,a ne poznajem nikoga ko bi mi je napravio,zato te molim da mi iz tvoje kolekcije prodas par komada.To bi mi veoma znacilo a i pomoglo da se resim malih stetocina. Unapred hvala. Nenad Stojkovic

Оставите одговор