Nezaposlenost je budućnost. Naravno, nema razloga da se brinete ako živite na svom nezavisnom domaćinstvu.(II deo)

Nezaposlenost je budućnost. Naravno, nema razloga da se brinete ako živite na svom nezavisnom domaćinstvu.(II deo)

Hrana i voda čine osnovu svakog života. Ona stara ,, zdravlje ulazi na usta“ je potpuno tačna. Ali Veliki Brat u cilju da kontroliše celokupno stavništvo hranu koristi kao svoj izvor zarade a naš izvor zaraze i bolesti. U nekim zemljama je skoro ne moguće pronaći organsku hranu. Nasuprot organskoj stoji GMO hrana. Njena proizvodnja je mnogo jeftinija, što proizvođačima garantuje veću zaradu. Uzmimo na primer obične žvake. Skoro svako ih ima u svom džepu. A u njima se nalazi ASPARTAM, veštački zaslađivač. To je ustvari genetski modifikovana fekalije bakterije Ešerihija Koli. Zatim recimo npr. kukuruz ili soja, praktično da nema namirnice gde ih nema. A skoro su svi ili baš svi genetski modifkovani. Zašto da sebe uništavamo, zašto da jedemo otrove? Ubijamo se i pri tome uživamo. Zašto da Vašoj ćerki umesto da igra lastiš u drugom razredu osnovne škole rastu grudi. Pa zato što joj mama za ručak sprema šniclu od životinje koja je tretirana raznim hormonima. A mislim da bi bilo mnogo lepše da na svojoj okućnici ili njivi uzgajate organski kupus, krompir, paradajz i dr. Mnogo je bolje uzgajati stoku koja će se hraniti zdravom hranom i od nje jesti zdrave i ukusne proizvode nego u mesari kupiti meso za koje niko ne može da Vam garantuje. Znamo da kompanija ,,Monsato“ ima ogromne plantaže organske hrane koje su ograđene i koje naoružani stražari čuvaju. I kada ih pitate šta će Vama to, kada propagirate GMO hranu i proizvodite je. Odgovoriće Vam. Pa da u GMO proizvodnji nešto ne bi krenulo po zlu, kada više neće biti povratka na organsko, zato ovo čuvamo. Da zato je čuvate i zato što je vi i sada jedete mislim na organsku hranu. Za par godina, mislim desetak, u prirodi će te teško naći organskog odnosno prirodnog Lososa. Zašto, zato što je u prirodu pušten i pušta se GMO losos, tzv. Kamira, koji se ukršta sa prirodnim lososom i svoje nakazne modifikovane gene prenosi na njega.

Genetically modified Canola spreads into the wild

Bolje je sa decom prošetati i ubrati plodove šipka, trnjine, kupine, šljive, jabuke ili neke druge voćke i napraviti ukusne čajeve,sokove i napitke, nego otići u prodavnicu i kupiti lepo upakovan ,,pesticid“ koji obično zovemo sok. Nije tajna više da naj poznatije bez alkoholno piće ,,coca cola“ ima dve svrhe, otrovati i ubiti što više ljudi. A druga je zaraditi i obezbeti što više para za ratovanje i širenje satanizma. Sve su ovo razlozi da namestite svoje NEZAVISNO domaćinstvo.
Svakog meseca nam stižu računi u koje prosto ne možemo da verujemo. Radimo samo da bi paltili struju, vodu, gas, ugalj, drva. A priznaćete da je mnogo bolje uložiti neki dinar pa namestiti solarne panele, ili mini vetranjače pa sebi obezbediti dovoljne količine ili bar približno dovoljne količine el. energije. Vaš komšija ima njivu i ne treba mu slama. Super, ona Vama neka da slamu a vi njemu ili platitite ili dajte neki Vaš proizvod. Pa se onda lepo za jeftine pare cele zime grejete na nus prizvid ili otpad. Nije samo slama tu, Za grejanje može da posluži i kukuruzna i žitna pleva. Posadite na kraju svoje bašte Bagremove. Tvrdo i klaorično drvo, relativno brzo raste. Svake godine kresanjem skidajte grane debljine ruke, koje će biti idealan ogrev. Leti hladi zimi greje – Bagrem.
Tv reklame su prepune građevinskih proizvoda. I svi su uglavnom ,, jeftini, zdravi, odlični“ …. i slično. A onda kada lepo obložimo zgradu ili kuću tim i takvim ..dobrim“ prizvodima, pa je okrečimo super zdravim farbama, i u kuću unesemo još koješta, dođe vest da moramo da se iselimo jer prostorije nisu zdrave i pogodne za život. I šta onda? Ili se iseliti ili čekati dijagnozu, ne daj Bože! A oko nas toliko slame, zemlje, blata drveta, kreča i drugih prirdnih materijala za gradnju kuća. Ne samo što je prirodno nego je i zdravo i jeftino.
Ovo sve nije lako, ali svi zajedno kao nekada kada je bila moba, kada se trgovalo razmenom robe, možemo mnogo. Ja imam organska jaja, ti imaš kukuruz, super, ajmo da se menjamo. Neki čovek ima ovo a neki ono a svi zajedno imamo SVE!
Veliki Brat ili X faktor kako smo ga imenovali će pre ili kasnije potpuno poludeti i podivljati u nameri da nas potpuno pokori. Zato na vreme zaštite sebe, svoju decu i svoje naj milije time što će te stvoriti svoje NEZAVISNO DOMAĆINSTVO.

Malider

5 thoughts on “Nezaposlenost je budućnost. Naravno, nema razloga da se brinete ako živite na svom nezavisnom domaćinstvu.(II deo)

    1. Natalija, drago mi je da živite i uživate na svom skoro nezavisnom domaćinstvu, Vi sa svojom porodicom kao visokoobrazovani koji su se odlučili na takv način života ste dobar primer 🙂 , i ukoliko ste raspoloženi možemo sa Vama uraditi jednu lepu reportažu koja bi bila i lepa inspiracija drugima 🙂 . Takvih primera u medijima nikad dosta, i stvarno ih treba imati što više, naprosto ljudi znaju koliko takav način života ima prednosti i opet teško se odlučuju, a uz primere njima je lakše i imaju više hrabrosti 🙂

      Budišin Srđan

Оставите одговор